Living Today B.V.
Postbus 692
2300 AR Leiden

Mail: info@livingtoday.nl

Topwoning

Rhijngeesterstraatweg
Oegstgeest

2 slaapkamers • 119 m²

€ 1.895,- (excl.)

Topwoning

  • Soort woningBeneden + bovenwoning
  • Beschikbaarheid01-12-2021
  • Woonoppervlakte119 m²
  • Kamers3
  • InterieurGestoffeerd

Op zoek naar een bijzondere woonplek met veel sfeer? Dan is Residence Duinzigt de perfecte locatie!

In een monumentaal complex en omringd door groen, worden er aan de Rhijngeesterstraatweg in Oegstgeest in verschillende fasen maar liefst 13 luxe appartementen gerealiseerd. Deze advertentie betreft vier 3-kamer appartementen verdeeld over de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping in de linkervleugel van het pand. De woningen hebben een zeer luxe en kwalitatief hoog afwerkingsniveau. De transformatie bevindt zich in de afrondende fase en dat betekent dat de inschrijving is geopend!

Het pand is gebouwd in 1850 en werd destijds gebruikt als klooster. In de jaren daarna huisde het pand het Duinzichtcollege, later fungeerde het als kantoorpand. Bij deze transformatie blijft de authenticiteit behouden. Zo worden de glas-in-lood ramen onderdeel van de woningen en blijven de muurschildering en ornamenten uit de voormalig kapel behouden.

De gerealiseerde woningen hebben een gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen richting de grote steden in de Randstad. Zo liggen Amsterdam en Den Haag beide op ongeveer een half uur reistijd. Tevens goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en Leiden Centraal Station. Mede hierdoor zijn deze woningen ook zeer geschikt voor expats en forenzen. De appartementen bevinden zich nabij het gezellige centrum van Oegstgeest en nabij De Kempenaerstraat. Deze straat beschikt over een zeer divers winkelaanbod met onder anderen een supermarkt, kledingwinkels, de bakker, de slager en vele andere landelijke en regionale winkels. Het pand bevindt zich op loopafstand van scholen en de kinderopvang. Het Bos van Wijckerslooth bevindt zich op loopafstand en de stranden van Katwijk en Noordwijk zijn in 15 minuten te bereiken.

Rhijngeesterstraatweg 40A: betreft een royaal 3-kamer appartement (ca. 119 m²) gelegen op de begane grond van het pand. De hoge plafonds zorgen voor ruimtelijk karakter en de grote raampartijen voor veel lichtinval. Het appartement is te betreden via de binnenplaats. De woonkamer beschikt over een luxe open keuken welke is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een elektrische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vriezer en een vaatwasser. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en design handdoekradiator. Het appartement beschikt over een separaat toilet en 2 ruime slaapkamers.

De huurprijs bedraagt € 2.275,- per maand, exclusief G/W/E en servicekosten. De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur. De gehele woning is voorzien van een PVC vloer en beschikt over een privéparkeerplaats.

Rhijngeesterstraatweg 40P: betreft een sfeervol en uniek 3-kamer appartement (ca. 112 m²) gelegen op de 1e verdieping van het pand. De woonkamer met luxe open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een elektrische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vriezer en een vaatwasser. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en design handdoekradiator. Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers en een separaat toilet. Wat deze woning echt uniek maakt is dat het appartement te bereiken is via een lift. De lift geeft middels een keycard per verdieping direct toegang en komt uit in de hal van het appartement. Daarnaast is het appartement ook te bereiken via de gemeenschappelijke trap.

De huurprijs bedraagt € 2.225,- per maand, exclusief G/W/E en servicekosten. De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur. De gehele woning is voorzien van een PVC vloer en beschikt over een privéparkeerplaats.

Rhijngeesterstraatweg 40S: is een charmant en ruim appartement (ca. 115 m²) gelegen op de 2e verdieping van het pand. De woonkamer met luxe open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een elektrische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vriezer en een vaatwasser. De woonkamer beschikt over raampartijen met veel lichtinval en uitzicht over Oegstgeest. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en design handdoekradiator. Ook deze woning is voorzien van de unieke lift, welke door middel van een keycard per verdieping direct toegang geeft tot het appartement. De lift komt uit in de hal van het appartement. Tevens is de woning ook bereikbaar via de gemeenschappelijke trap.

De huurprijs bedraagt € 2.245,- per maand, exclusief G/W/E en servicekosten. De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur. De gehele woning is voorzien van een PVC vloer en beschikt over een privéparkeerplaats.

Rhijngeesterstraatweg 40T: betreft een karakteristiek en sfeervol 3-kamer appartement (ca. 91 m²) welke zich op de 3e verdieping van het pand bevindt. Het appartement kijkt uit op de binnenplaats en heeft een fantastisch uitzicht over Oegstgeest. De ruime woonkamer met luxe open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en en vaatwasser. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en design handdoekradiator. De woning beschikt over 2 slaapkamers en een separaat toilet. Het appartement op de 3e verdieping beschikt tevens over de unieke lift, welke door middel van een keycard direct toegang geeft tot de verdieping. De lift komt uit in de garderode van het appartement. Daarnaast is het appartement ook te bereiken via de gemeenschappelijke trap.

De huurprijs bedraagt € 1.895,- per maand, exclusief G/W/E en servicekosten. De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur. De gehele woning is voorzien van een PVC vloer en beschikt over een privéparkeerplaats.

De oplevering wordt begin december 2021 verwacht.

Interesse in een van de appartementen? Dan ontvangen wij graag de gegevens voor het inplannen van een bezichtiging!