Living Today B.V.
Postbus 692
2300 AR Leiden

Mail: info@livingtoday.nl

Gouda - Nonnenwater

Aan het Nonnenwater in Gouda ligt het oude waterleidingsbedrijf. Dit hele gebied is gefaseerd getransformeerd naar onder andere de bestemming wonen. In het waterleiding gebouw aan het Nonnenwater zijn 17 appartementen gerealiseerd. De transformatie van dit gebouw is in 2017 afgerond. In dit gebied waren ook de gemeentelijke licht fabrieken gevestigd, welke in 2019 zijn getransformeerd naar de bestemming wonen (voor meer informatie, zie Hoge Gouwe).

Op loopafstand van zowel Station Gouda als de binnenstad van Gouda, met leuke winkels en veel gezellige cafés en restaurants. Gouda heeft daarnaast een zeer goede ligging t.o.v. andere steden in Het Groene Hart.

De appartementen zijn verdeeld verdeelt over vier verdiepingen en hebben een fietsenberging in de kelder. De appartementen variëren in grootte van 23m² tot 62 m². Alle keukens zijn standaard voorzien van een kookplaat met afzuigkap. De badkamers zijn voorzien van een douche, een wastafel en een toilet. Alle woningen hebben één slaapkamer en zijn voorzien van een laminaatvloer.

De huurprijzen liggen tussen de € 650,- en € 900,- per maand, inclusief gas, water, elektra en servicekosten.

Bent u geïnteresseerd in één van de appartementen en zou u op de wachtlijst willen staan?

Mail dan naar info@livingtoday.nl met in het onderwerp Wachtlijst Nonnenwater.