Living Today B.V.
Postbus 692
2300 AR Leiden

Mail: info@livingtoday.nl

Gouda - Hoge Gouwe

Aan de Hoge Gouwe zijn in 2019 nieuwe appartementen gerealiseerd in het transformatorhuis van de gemeentelijke lichtfabriek. In dit gemeentelijke monument werd vroeger de elektriciteit opgewekt om de omgeving van stroom te voorzien. Bij de transformatie zijn veel industriële elementen bespaard gebleven. Dit gebouw staat naast het voormalig waterleidingsbedrijf, welke in 2017 tevens is getransformeerd naar bestemming wonen (voor meer informatie, zie Nonnenwater).

Op loopafstand van zowel Station Gouda als de historische binnenstad van Gouda, met leuke winkels en veel gezellige cafés en restaurants. Gouda heeft daarnaast een zeer goede ligging t.o.v. andere steden in Het Groene Hart.

In totaal zijn er 11 2-kamer appartementen gerealiseerd. Er zijn twee verschillende types te onderscheiden. Door de fantastisch hoge plafonds is er veel lichtinval in de appartementen. De appartementen zijn voorzien van laminaatvloeren. De keukens zijn voorzien van een inbouwkookplaat en afzuigkap. De badkamers zijn voorzien van een douche, een wastafel en een toilet.

De huurprijzen liggen tussen de € 750,- en € 800,- per maand, inclusief servicekosten.

Bent u geïnteresseerd in één van de appartementen en zou u op de wachtlijst willen staan?

Mail dan naar info@livingtoday.nl met in het onderwerp Wachtlijst Hoge Gouwe.