Living Today B.V.
Postbus 692
2300 AR Leiden

Mail: info@livingtoday.nl

Sassenheim - Arend

Het Koetsiershof is een nieuwbouw appartementencomplex aan de Arend in Sassenheim. Het gebouw bestaat uit 35 huurwoningen die in de zomer van 2018 zijn opgeleverd. De 3-kamer appartementen zijn gelegen op de 1e, 2e en 3e etage.

Op loopafstand van de supermarkt en diverse winkels aan de Hoofdstraat. Het prachtige en groene Park Rusthoff is tevens op loopafstand. Daarnaast kent Sassenheim een goede bereikbaarheid. Station Sassenheim is minder dan 5 minuten fietsen. Het complex ligt op nog geen 5 minuten van de uitvalsweg A44, richting de grote steden Amsterdam en Den Haag. Noordwijk aan Zee, met een diversiteit aan gezellige cafés en restaurants, ligt op nog geen 10 kilometer!

De woonkamers hebben een grote raampartij en deur naar het zonnige balkon. De open keukens (van Keller Keukens) zijn voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. In de gang is er een separaat zwevend toilet met fontein. Hier vindt u naast de meterkast ook een ruimte voor de CV-ketel opstelling, mechanische ventilatie en de aansluiting voor de wasmachine en droger. Er zijn 2 aparte slaapkamers aan de voorzijde met ramen. Alle appartementen beschikken over een eigen inpandige berging op de begane grond. Bepaalde appartementen zijn voorzien van een privé parkeerplaats.

De huurprijzen liggen tussen de € 1.050,- en € 1.300,- per maand, inclusief €50,- servicekosten.

Bent u geïnteresseerd in één van de appartementen en zou u op de wachtlijst willen staan?

Mail dan naar info@livingtoday.nl met in het onderwerp Wachtlijst Arend.