Living Today B.V.
Postbus 692
2300 AR Leiden

Tel: 071-5135350
Mail: info@livingtoday.nl

Huurwoning of huurhuis? Living Today verhuurmakelaar wijst u de weg!

Living Today is het makelaarskantoor dat u begeleid bij het vinden van uw huurwoning, short stay verblijf of koopwoning in Nederland. Wij zijn sinds de jaren ‘90 breed actief op de woningmarkt voor huur, aanhuur en verhuur, tot koop, aankoop en verkoop kunt u bij ons terecht. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring in de woningmarkt opgedaan en hebben een uniek concept ontwikkeld waarbij klantgerichtheid en een persoonlijke benaderingswijze voorop staan. Doel is onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hierdoor hebben wij een zeer goede naam in de markt opgebouwd. Living Today wil zich profileren als een professionele organisatie waarbij snelheid, accuraatheid en kwaliteit de sleutelwoorden zijn.

Aanbod huurwoningen altijd up-to-date
Op onze website kunt u zich geheel gratis inschrijven, zelf woningen zoeken of ons een zoekopdracht verstrekken en alle via onze kantoren beschikbare huurwoningen bekijken. Dankzij onze kennis van de woningmarkt in de Randstad en onze vele contacten kunnen wij het werk voor u uithanden nemen en snel en effectief op basis van uw woonwensen samen met u uw woning vinden. Onze website is uitgerust met de nieuwste technologieën die het voor ons mogelijk maken vraag en aanbod van huurwoningen 24 uur per dag met elkaar te matchen. Wij zijn met al onze kantoren tevens aangesloten bij Pararius.nl, dé landelijke site voor huurwoningen.

Een huurwoning die past bij uw specifieke woonwensen
Het aanbod van Living Today is afkomstig van particulieren, beleggers, collega-makelaars, woningcorporaties en ontwikkelaars en bestaat uit kale huurwoningen, gestoffeerde woningen, gemeubileerde woningen en short stay appartementen. Ook worden door ons kamers te huur aangeboden en kunt u bij ons terecht voor huurwoningen variërend van een woonboot, appartement, eengezinswoning, luxe villa of penthouse. Bent u starter of iemand die flexibel wil zijn en zich niet wil binden aan een koopwoning? Bent u een expat of repat die terugkeert naar Nederland en zoekt u een huurwoning ter overbrugging? Bij Living Today bent u altijd aan het juiste adres voor uw huurhuis.

Verhuur voor eigenaar
Living Today heeft als hoofdactiviteit het bemiddelen bij huur en verhuur in de woningmarkt. Heeft u als belegger woonruimte leegstaan? Of heeft u als eigenaar van uw eigen woning behoefte aan verhuur? Gezien bijvoorbeeld vertrek naar het buitenland of ter overbrugging van dubbele woonlasten? Neem dan contact met ons op.

Huren van een bedrijfspand
Bent u op zoek naar een goede locatie voor de vestiging van uw bedrijf? Kijk dan op de website van onze dochteronderneming Property Trader. Hier vindt u aanbod variërend van winkelruimte tot kantoor, van horeca-ruimte tot bedrijfsruimte, en van stalling tot opslag.

Beheer en onderhoud
Maar ook het beheer en onderhoud van huurwoningen of beleggingsportefeuilles wordt door ons verzorgd in opdracht van particuliere verhuurders en beleggers. Daarnaast begeleiden we bouwvergunningaanvragen en verzorgen we bouwmanagement bij de realisatie van bouwprojecten of verbouwingen. Bij Service Today, onze dochteronderneming voor financieel en technisch beheer, is uw belegging in vertrouwde handen. Het rendement van uw belegging is voor ons hierbij altijd uitgangspunt.

Hypotheken en verzekeringen
Verder kunt u bij ons terecht voor verzekeringen, pensioenadvies, hypotheken en vastgoedfinancieringen. Onze adviseurs van Living Today Financial Services zijn u graag van dienst. U kunt hier terecht om direct een verzekering af te sluiten (inboedel, opstal/ gebouw, auto, aansprakelijkheid en rechtsbijstand) dan wel u te laten adviseren, waarna we de zaken ook daadwerkelijk voor u regelen!

Kopen van een woning
Ook zijn wij u graag van dienst bij de aankoop of verkoop van uw eigen woning. Kijk voor ons actuele aanbod op onze website onder de button 'kopen'.

Voor de directe verkoop van uw eigen woning werken wij nauw samen met Property Support. Property Support is actief op het gebied van kopen en verkopen/ terug verhuren van woningen en bedrijfsonroerend goed. Property Support koopt direct aan vanuit haar aankoopgarantiefonds, zodoende heeft u direct zekerheid en kunt u snel verder met uw leven.

Kortom Living Today uw partner in woonruimte en financiële dienstverlening!

Contact
U kunt contact opnemen via het contactformulier, door ons te bellen op 071-5135350 of door een e-mail te sturen naar info@livingtoday.nl. Wij zijn u graag van dienst!