Living Today B.V.
Postbus 692
2300 AR Leiden

Mail: info@livingtoday.nl

Woning Kopen?

Ook uw koopwoning vindt u via Living Today. Living Today heeft een wisselend aanbod van koopwoningen beschikbaar. Dit varieert van bestaande woningen tot nieuwbouwwoningen. Schrijf u direct gratis in door onderstaand formulier in te vullen en aan ons te verzenden. Wij houden u dan op de hoogte van ons actuele aanbod dat aansluit op uw woonwensen. Kijk bij het tabblad uitgebreid zoeken voor uw ideale koopwoning.

Aankoopbegeleiding
Living Today kan u ook begeleiden bij het aankopen van woonruimte op het moment dat u een woning gevonden heeft. Living Today inventariseert uw behoefte, uw situatie en analyseren we de woning van uw keuze. We laten daarbij niets aan het toeval over. Bouwkundige staat, onderhoudsconditie, ligging, marktwerking en zelfs de situatie van de verkopers proberen we in kaart te brengen. Aan de hand van ook de taxatiewaarde stellen we een onderhandelingsstrategie op en uw droomhuis wordt werkelijkheid!

Wat zijn de kosten?
Voor de begeleiding van uw aankoop hanteren we een bijzonder scherp tarief. Voor € 1.500, exclusief 21% BTW staan wij u bij. U kunt door heel Nederland gebruik maken van onze diensten, Living Today heeft specialisten in aankoopbegeleiding, die niets anders doen!

Contact
U kunt contact opnemen via onderstaand contactformulier, door ons te bellen op 071-5135350 of door een e-mail te sturen naar info@livingtoday.nl.

Wij zijn u graag van dienst!