Living Today B.V.
Postbus 692
2300 AR Leiden

Tel: 071-5135350
Mail: info@livingtoday.nl

Verkoop uw Woning

Op zoek naar een koper voor uw woning? Dat is niet altijd zo makkelijk. Living Today is een snelle, klantvriendelijke en professionele organisatie die ervoor zorgt dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht. Living Today heeft als makelaar absoluut de toegevoegde waarde die u zoekt! Naast de snelheid zal vooral op juridisch en bouwtechnisch vlak deze meerwaarde naar voren komen. Verder hebben wij naast het zakelijke gedeelte van de transactie met onze persoonlijke benadering ook aandacht hebben voor de emotionele aspecten bij de verkoop van uw woning. Wij geven u en uw woning alle aandacht die zij verdienen en nemen het totale verkooptraject van uw woning geheel voor u uit handen.

Advies opmaat tijdens vrijblijvend intake gesprek
Voordat wij een woning in de verkoop nemen, komen wij bij u langs om persoonlijk kennis met u te maken en de mogelijkheden tot verkoop te bespreken. In de steeds veranderende markt kunnen wij u adviseren over de verschillende verkoopmogelijkheden en de te voeren verkoopstrategie. Ieder huis heeft namelijk zijn eigen aanpak nodig. Tijdens de woningopname nemen wij alles netjes met u door en stellen wij gezamenlijk met u het verkoopplan op. Verder meten wij de woning op en nemen wij een aantal foto's ten behoeve van de presentatie van de woning.

Hoe werkt Living Today?
In samenwerking met u bepalen wij de verkoop strategie. Wij hebben een bestand met veel woningzoekenden met een eigen zoekprofiel, dat wij dagelijks matchen met uw aanbod. Met de potentiële geïnteresseerde woningzoekenden zullen wij uw woning bezichtigen. Living Today zal in dit proces uw zaken behartigen en de potentiële koper van de nodige informatie voorzien. Ons team van enthousiaste en deskundige collega's staat dagelijks klaar om direct voor u aan de slag te gaan.

Marketing van uw woning
Door onze speciale aanpak zijn wij in staat uw woning snel te verkopen. Dit doen wij met inzet van de volgende middelen:

- Direct Mailing / Matching van uw woonruimte met ons bestand van woningzoekenden.
- Plaatsing van uw woonruimte op onze internetsite: http://www.livingtoday.nl/.
- Plaatsing van uw woonruimte op diverse andere woningwebsites zoals: funda.nl, woonkrant.nl, jaap.nl, huislijn.nl, houselink.nl, properazzi.nl, woningennet.nl, speurders.nl, brixter.nl en marktplaats.nl.
- Presentatie van uw woonruimte in de etalages van onze vestigingen in Leiden, Oegstgeest Gouda en Noordwijk.
- Aanbrengen van een te koop bord of -poster bij uw woonruimte (indien gewenst).
- Adverteren in kranten en woonmagazines (indien gewenst).

Onderhandelingen
Door de bij ons aanwezige ervaring, kennis van de lokale markt en het regelmatige contact met onze collega-makelaars kunnen wij ervoor zorgen dat uw woning voor de juiste prijs wordt aangeboden. Op het moment dat een potentiële koper een bod doet, zullen wij u zorgvuldig adviseren hoe hier mee om te gaan, om uiteindelijk tot overeenstemming te kunnen komen met een betrouwbare koper.

De koopakte
Zodra er een akkoord is bereikt met de koper, zullen wij als makelaar een koopakte opstellen. Wij nemen deze met u door om er zeker van te zijn dat alle, in de onderhandelingen gemaakte afspraken, er in zijn vermeldt. Daarna bespreken en ondertekenen wij de koopakte met u en de koper. Vervolgens geleiden wij de koopakte door aan de notaris. Ook tijdens de inspectie voorafgaand aan het transport en bij het daadwerkelijk transport van de woning bij de notaris staan wij u met raad en daad bij.

Wat zijn de kosten?
Voor de totale verkoopbegeleiding van uw woning hanteren we een bijzonder scherp tarief. Voor slechts 1 % excl. BTW over de uiteindelijke verkoopprijs staan wij u bij. NO CURE, NO PAY, u betaalt niets totdat de woning door ons wordt verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over onze dienstverlening, dan kunt u te allen tijde deze kosteloos beëindigen, ook hiermee zetten wij ons zelf onder druk, om u een goede dienst te verlenen.

Uw woning DIRECT verkopen
Ook kunt u direct uw eigen woning verkopen via Property Support. Meer informatie vindt u op http://www.propertysupport.nl/ of bel 0900-property (0900-7767378). Property Support is uw partner in directe woningverkoop!

Contact
U kunt contact opnemen door ons te bellen op 071-5135350 of door een e-mail te sturen naar info@livingtoday.nl. Of klik op onderstaande link voor het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst!

Verkoop uw woning!