Living Today B.V.
Postbus 692
2300 AR Leiden

Mail: info@livingtoday.nl

Verhuur uw Woning

Op zoek naar de juiste huurder voor uw woonruimte? Dat is niet altijd zo makkelijk. Living Today is een snelle, klantvriendelijke en professionele organisatie in verhuur, beheer en onderhoud. Living Today heeft zich gespecialiseerd in het verhuren van woonruimte en derhalve krijgt uw object alle aandacht die het verdiend. Living Today neemt het totale verhuurtraject van uw woonruimte geheel voor u uit handen.

Advies opmaat tijdens vrijblijvend intake gesprek
Voordat wij een woning in de verhuur en/of beheer nemen, komen wij bij u langs om persoonlijk kennis met u te maken. Ook bespreken wij met u de mogelijkheden tot verhuur en/of beheer. In de steeds veranderende markt kunnen wij u adviseren over de verhuurmogelijkheden, huurprijzen en het beheer. Tijdens de woningopname maken wij een beschrijving van de woonruimte, meten de woning op en nemen wij een aantal foto's ten behoeve van de presentatie van de huurwoning. Ook wordt er een professioneel rapport opgemaakt om de staat van de woning te beoordelen. Uiteraard ontvangt u hier ook een kopie van.

Hoe werkt Living Today?
In samenwerking met u bepalen wij het profiel van uw toekomstige huurder. Wij hebben een bestand met veel woningzoekenden met een eigen zoekprofiel, dat wij dagelijks matchen met uw aanbod. Met de potentiële woningzoekenden die voldoen aan uw eisen, zullen wij uw woning bezichtigen. De geïnteresseerde kandidaten stellen wij vervolgens aan u voor. Hieruit kunt u een definitieve keuze maken. Wij verzorgen daarna een antecedentenonderzoek, wij maken de huurovereenkomst, regelen het in- & uitchecken en de sleuteloverdracht. Ons team van enthousiaste en deskundige collega's staat dagelijks klaar om direct voor u aan de slag te gaan.

Marketing van uw woning
Door onze speciale aanpak zijn wij in staat uw woning snel te verhuren. Dit doen wij met inzet van de volgende middelen:

- Matching van uw woonruimte met ons bestand van woningzoekenden.
- Plaatsing van uw woonruimte op onze internetsite: www.livingtoday.nl
- Plaatsing van uw woonruimte op diverse andere woningwebsites zoals: pararius.nl (de landelijke verhuursite), huislijn.nl, houselink.nl, properazzi.nl, woningennet.nl, woninghuren.com, jaap.nl, speurders.nl en marktplaats.nl.
- Presentatie van uw woonruimte in de etalages van onze vestigingen in Leiden, Oegstgeest Gouda en Noordwijk.
- Direct mailing van aanbod naar bedrijven in de regio.
- Aanbrengen van een te huur bord of -poster bij uw woonruimte (indien gewenst).
- Adverteren in kranten en woonmagazines (indien gewenst).

De huurovereenkomst
Wij hanteren een basis huurovereenkomst die gebaseerd is op het door het Ministerie van VROM voorgeschreven model van de Raad voor Onroerende Zaken. Dit wil zeggen dat wij deze per verhuurder aanpassen op zijn specifieke situatie en eventuele eisen en wensen. U bepaalt dus zelf de huurcondities. Wij zullen vervolgens de overeenkomst met alle betrokken partijen doornemen en uiteindelijk voor de ondertekening zorgdragen.

Wat zijn de kosten?
U betaalt ons alleen courtage voor de verhuurservice, als de woning door ons wordt verhuurd )no cure, no pay!). Deze courtage is 1 maand huur exclusief 21% BTW. Mocht u zelf een huurder hebben, dan kunt u door Living Today de huurovereenkomst laten opmaken, de kosten zijn vanaf € 150,- exclusief BTW. Ook verwachten wij geen exclusief recht in het verhuren van uw woning. Zodoende blijft u dus flexibel.

Contact
U kunt contact opnemen door ons te bellen op 071-5135350 of door een e-mail te sturen naar info@livingtoday.nl. Of klik op onderstaande link voor het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst!

Verhuur uw woning!