Living Today B.V.
Postbus 692
2300 AR Leiden

Tel: 071-5135350
Mail: info@livingtoday.nl

Short Stay

Short Stay is een product van Living Today dat haar oorsprong vindt in de groeiende behoefte aan nette, volledig gemeubileerde woonruimten voor een korte periode. Deze behoefte zien we met name terug bij bedrijven en instellingen die tijdelijke huisvesting zoeken voor hun (internationale) medewerkers (expatriates). Maar ook particulieren melden zich direct bij ons voor de tijdelijke huur van volledig ingerichte studio's, appartementen, penthouses of villa's (gemeubileerd of gestoffeerd). Short Stay biedt luxe gemeubileerde woonruimten die van alle gemakken zijn voorzien voor periodes van 3 dagen tot 12 maanden. De bedoeling is dat de tijdelijke bewoner zich meteen volledig thuis voelt en in feite alleen zijn koffer met kleding etc. hoeft mee te brengen. Het is direct genieten in een vertrouwde omgeving voorzien van alle dagelijkse gemakken.

Het aanbod
Ons aanbod is zorgvuldig geselecteerd en voorziet in alle budgetten: van comfort tot luxe. De aangeboden woonruimten zijn volledig gemeubileerd en ingericht. Optioneel kan er een bed- en badlinnen pakket, schoonmaakservice of was- en strijkservice worden voorzien. De meeste Short Stay woonruimten zijn gesitueerd in of nabij het centrum van de diverse steden in de Randstad en zijn zeer goed bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer.

Weekendje weg
Ook wanneer u een weekje of weekendje weg gaat naar steden als Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Utrecht, Den Haag of een badplaats als Noordwijk aan Zee kan Living Today u van dienst zijn. Voor een kort verblijf (Short Stay) in een leuke stad of badplaats is het vaak extra leuk om te verblijven in een volledig ingericht appartement dat van alle gemakken is voorzien en gelegen is op een unieke locatie.

Contact
U kunt contact opnemen via het contactformulier, door ons te bellen op 071-5135350 of door een e-mail te sturen naar info@livingtoday.nl. Wij zijn u graag van dienst!