Living Today B.V.
Postbus 692
2300 AR Leiden

Tel: 071-5135350
Mail: info@livingtoday.nl

Onze werkwijze

Als u ons inschakelt voor het zoeken naar een huurwoning, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Wij zullen er alles aan doen om uw ideale woning te vinden. Hierbij hanteren wij de volgende werkwijze.

- Op onze website kunt u uit ons eigen aanbod op de website zelf zoeken naar een woonruimte.
- Indien u een geschikte woning heeft gevonden, kunt u telefonisch of per e-mail een afspraak maken voor een bezichtiging. Het is ook makkelijk om via de website te reageren, zodat wij een bericht ontvangen dat u interesse in een bepaalde woning heeft. Wij nemen dan contact met u op.
- Mocht u na de bezichtiging enthousiast zijn en de woning willen huren, dan krijgt u van ons een lijst met documenten die wij graag van u ontvangen.
- Uit de geïnteresseerden kiest de eigenaar van de woning uiteindelijk de nieuwe huurder.

De huurovereenkomst
Mocht u de woning hebben gevonden die helemaal bij u past en de eigenaar kiest u als nieuwe huurder, dan wordt de huurovereenkomst getekend. In deze huurovereenkomst wordt alle informatie met betrekking tot ingangsdatum, looptijd, betaalperiode, betalingsverplichtingen, soort contract en dergelijke tussen u en de verhuurder vastgelegd.

Wat zijn de kosten?
Wanneer vervolgens een huurovereenkomst tot stand komt brengen wij geen courtage bij u in rekening.

Inschrijven
U kunt zich ook kosteloos inschrijven. Zodra wij een nieuwe huurwoning online posten, ontvangt u als eerste een bericht. Zo blijft u altijd op de hoogte van ons nieuwe aanbod. U kunt zich hier inschrijven.

Zoekopdracht
Het is niet altijd even makkelijk om een geschikte woonruimte te vinden. U moet websites in de gaten houden, kranten uitpluizen voor advertenties en diverse bezoeken afleggen, zonder precies te weten of de woning is wat u zoekt. Dit alles kost veel tijd.

Living Today kan dit zoektraject ook voor u uit handen nemen, door het verstrekken van een zoekopdracht. Wij gaan dan als aanhuurmakelaar specifiek voor u aan de slag. U geeft een duidelijk zoekprofiel op, waardoor wij precies weten wat uw woonwensen zijn. Deze woonwensen matchen wij (continue) met het aanbod uit ons uitgebreide netwerk met alle andere makelaars, bemiddelaars en agenten met huuraanbod en zelfs aanbod dat (nog) niet officieel op de markt is. Bovendien heeft u op deze manier een makelaar aan uw zijde met gedegen marktkennis, onderhandelingstechniek en vooral persoonlijke betrokkenheid. Vervolgens maken wij met u een afspraak om één of meerdere woonruimten te bekijken. Wij begeleiden u tijdens de bezichtiging en sluiting van de huurovereenkomst. Dat is wel zo gemakkelijk!

Wij werken dan op basis van uw zoekopdracht exclusief voor u als huurder en brengen alleen courtage bij u in rekening, wanneer er een huurovereenkomst tot stand komt (no cure, no pay). Deze bemiddelingsvergoeding staat gelijk aan één maand huur, excl. 21 % BTW. Daarna kunt u volop van uw woning gaan genieten. U kunt hier een zoekopdracht indienen.

Contact
U kunt contact opnemen via het contactformulier, door ons te bellen op 071-5135350 of door een e-mail te sturen naar info@livingtoday.nl. Wij zijn u graag van dienst!