Living Today B.V.
Postbus 692
2300 AR Leiden

Tel: 071-5135350
Mail: info@livingtoday.nl

Corporate housing

Huisvesting vinden en goede begeleiding bij het aan huurproces is vaak al lastig genoeg voor u en uw werknemers. Het kost veel tijd, tijd die ook efficiënter besteed kan worden. Living Today is de ideale partner in dit zoekproces en biedt totale begeleiding bij het vinden van (tijdelijke) woonruimte (gemeubileerd of gestoffeerd) voor uw (project) medewerkers. Wij verzorgen voor alles!

Hoe werkt Living Today?
Living Today heeft een uniek concept ontwikkeld, genaamd Corporate Housing Management. Hierbij begeleiden wij niet alleen de woningzoekende, maar ook het bedrijf, in dit algemeen intensieve proces. Living Today biedt u en uw bedrijf twee opties voor het huisvestingvraagstuk van uw medewerkers:

- Begeleiden van de woningzoekende(n) van uw bedrijf en voor hen de geschikte huisvesting vinden.
- Zorgdragen voor de uitvoering van het huisvestingsbeleid van uw organisatie.

Living Today levert met haar dienstverlening een totaaloplossing op het gebied van huisvesting van uw werknemers. Kosten efficiency is voor ons hierbij altijd uitgangspunt.

Wat is Corporate Housing Management?
Corporate Housing Management is een specifieke activiteit binnen Living Today. Via onze dienstverlening verzorgen wij voor u het management van al het door u gehuurd onroerend goed. Het betreft hier onroerend goed dat is gehuurd voor uw expatriates die voor werkzaamheden enige tijd in Nederland verblijven. Management moet hierbij in de ruime zijn van het woord worden gezien. Corporate Housing Management is namelijk een totaal oplossing voor bedrijven, waarbij zowel de financiële aangelegenheden als alle praktisch te regelen huisvestingszaken volledig uit handen worden genomen. Hier volgt een korte opsomming van de voordelen die Corporate Housing Management voor uw bedrijf en uw werknemers biedt:

- Living Today biedt een totaal oplossing voor uw bedrijf, aangaande de huisvesting van uw werknemers.
- Living Today brengt veel expertise in en is een grote ondersteuning voor uw Human Resource Afdeling.
- Het management pakket dat wij in nauw overleg met u samenstellen, is op maat en in lijn met de binnen uw bedrijf geldende policies en procedures.
- Living Today bespaart uw financiële afdeling een veelvoud aan tijd en geld door het versturen van een enkele factuur voor al uw huisvesting gerelateerde zaken.
- Grote mate van kostenbeheersing middels direct cost billing method.
- Zeer overzichtelijke financiële verwerking.
- Living Today neemt de overhead op zich die het managen van huisvesting met zich meebrengt.
- Living Today helpt uw (project) medewerkers bij het vinden van (tijdelijke) woonruimte.
- Living Today ontneemt uw buitenlandse werknemers kopzorgen aan zaken die in en rond het huis geregeld moeten worden bij aankomst en tijdens het verblijf.
- Living Today werkt met een variëteit aan vaste leveranciers van diensten en is kordaat in het organiseren van urgente zaken zoals verhuizing, meubilering, onderhoud en reparatie.

Wat zijn de kosten?
Afspraken op maat worden afhankelijk van de dienstverlening met uw bedrijf gemaakt. Neem contact met ons op voor een afspraak zodat we uw wensen in kaart kunnen brengen.

Contact
U kunt contact opnemen via het contactformulier, door ons te bellen op 071-5135350 of door een e-mail te sturen naar info@livingtoday.nl. Wij zijn u graag van dienst!