Living Today B.V.
Postbus 692
2300 AR Leiden

Tel: 071-5135350
Mail: info@livingtoday.nl

Algemeen

Komt achterstalligheid in huurbetalingen, onderhoud, een slepend geschil met uw huurder(s), leegstand of tijdelijk verblijf in het buitenland u bekend voor? Ook dit kunnen wij allemaal voor u uit handen nemen.

Service Today
Service Today (een dochteronderneming van Living Today) is onze beheer- en onderhoudsdienst. Service Today biedt u de mogelijkheid uw zorgen ten aanzien van uw verhuurde woning of beleggingspand(en) uit handen te geven. Service Today behartigt uw belangen richting huurders en fungeert als aanspreekpunt voor uw huurders. Zodoende kunt u zich met andere zaken bezighouden of rustig in het buitenland verblijven.

Service Today verzorgt als beheerder voor tal van vastgoedbeleggers, VVE's en particulieren het administratief en technisch beheer van hun objecten. Dit doen wij landelijk. Het vastgoed dat wij beheren, varieert van kamers tot appartementen, winkels en horecaobjecten, eengezinswoningen en villa's. Onze medewerkers zijn professionals die hun sporen hebben verdient in vastgoedbeheer, financiële administratie en technisch onderhoud. Wij staan voor een persoonlijke en betrokken benadering, zowel naar eigenaren als naar huurders.

Service Today beschikt ook over een eigen onderhoudsdienst, waardoor technische storingen, reparaties en onderhoudsklachten snel en gedegen worden verholpen. Verder verzorgt Service Today alle correspondentie die samenhangt met de verhuur. Het afhandelen van de verplichte administratieve zaken, zoals het innen van de huur, huuropzeggingen en opnieuw verhuren. Tevens wordt bij huuropzegging de woonruimte door ons geïnspecteerd, om na te gaan of de woning in goede staat wordt achtergelaten. Bij huurachterstand wordt door ons in eerste instantie aanmaningen en de incasso verzorgd. Indien nodig zullen wij in overleg met u een gerechtsdeurwaarder inschakelen.

Service Today staat u graag met raad en daad bij, indien u beheers-, onderhouds- of andere vragen heeft. Voor het verzorgen van het beheer en onderhoud van uw woning of beleggingspand(en) worden afspraken op maat met u gemaakt, dit geldt ook voor de kosten. Service Today biedt een tweetal vormen van beheer aan haar cliënten aan:

- Administratief beheer
- Totaal beheer

Beleggingsadvies
Tevens kan Living Today u adviseren over de optimalisatie van u beleggingsportefeuille. Dit kan door u beleggingsportefeuille te analyseren en u te adviseren hoe u tot een hoger rendement zou kunnen komen, maar ook door bouwkundige verbeteringen of projectontwikkeling. De volgende diensten kunnen door Service Today worden verleend:

- Quick-scan rendements-analyse van uw beleggingspand of vastgoedportefeuille;
- Verzorgen van de benodigde bouwvergunningen bij gemeenten;
- Vervaardigen van bouwkundige tekeningen of splitsingstekeningen;
- Bouwmanagement en uitvoering bij verbouwingen of projectrealisatie.

Het rendement van uw belegging is voor ons hierbij altijd uitgangspunt!

Contact
U kunt contact opnemen door ons te bellen op 0900-0401231 of door een e-mail te sturen naar info@servicetoday.nl. Kijk op www.servicetoday.nl. Wij zijn u graag van dienst!